Real Madrid haalt duurste doelman aller tijden binnen als vervanger Courtois

Reacties

Real Madrid heeft de komst van Kepa Arrizabalaga bevestigd. De Spaanse doelman wordt dit seizoen gehuurd van Chelsea, waarmee Real Madrid Bayern München heeft afgetroefd.

Real Madrid haalt duurste doelman aller tijden binnen als vervanger Courtois
© Pro Shots

Na de blessure van Thibaut Courtois, was Real Madrid in dezelfde situatie beland als Bayern München. De Duitsers waren op zoek naar een vervanger van de geblesseerde Manuel Neuer en kwamen bij Kepa uit. Hij was dicht bij een overgang naar München, maar koos uiteindelijk toch voor Real Madrid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de zomer van 2018 werd Kepa de duurste keeper aller tijden door voor tachtig miljoen euro over te komen van Athletic Bilbao. Dat record heeft hij nog altijd op zijn naam staan. Zijn periode bij Chelsea werd echter geen doorslaand succes. De doelman kende een moeizame start, verloor zijn basisplek, veroverde die het afgelopen seizoen terug, maar mocht uiteindelijk alsnog vertrekken. Zijn contract in Londen loopt tot medio 2025.

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti gaf eerder nog aan niet per se een nieuwe doelman nodig te hebben. Hij zei het volste vertrouwen te hebben in Andriy Lunin. Daarom zal Kepa eerst de concurrentiestrijd moeten aangaan met de talentvolle Oekraïense doelman.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer Kepa
Meer over Kepa
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.