Real Madrid doet Internazionale in slotminuut pijn

Reacties

Internazionale en Real Madrid leken lange tijd op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen, maar dankzij een late treffer van Rodrygo blijven Stefan de Vrij en Denzel Dumfries met een kater achter. 

Real Madrid doet Internazionale in slotminuut pijn
© Pro Shots
Internazionale
Internazionale
0 - 1
Real Madrid
Real Madrid

Bij Internazionale had trainer Simone Inzaghi een basisplaats ingeruimd voor De Vrij. Landgenoot Dumfries zag dat rechtervleugelverdediger Matteo Darmian de voorkeur kreeg en begon op de bank. Bij Real Madrid ontbraken de geblesseerden Toni Kroos, Marcelo, Gareth Bale en Ferland Mendy, terwijl Eden Hazard buiten de basis werd gehouden.

Beide ploegen hielden elkaar in de eerste helft in evenwicht. Inter drong het meest aan en probeerde het via pogingen van Edin Dzeko, Lautaro Martínez en Marcelo Brozovic, maar Thibaut Courtois hield zijn doel telkens schoon.

Kans De Vrij
Na de pauze was De Vrij nog het dichtst bij de openingstreffer. De Nederlander torende bij een corner hoog boven iedereen uit, knikte hard op doel, maar zag Courtois andermaal redding brengen. Vlak daarna mocht Dumfries alsnog zijn opwachting maken, maar de Nederlander kon geen rol van betekenis spelen.

Vlak voor het sluiten van de markt ging Real Madrid er alsnog met de zege vandoor. Invaller Eduardo Camavinga werd bediend door Federico Valverde en legde de bal beheerst af op Rodrygo, die in de verre hoek binnenschoot en Inter zo pijn deed (0-1). Door de zege meldt Real Madrid zich naast FC Sheriff aan kop van Groep D.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep D UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
6
5
0
1
14-3
+11
15
2
Internazionale
6
3
1
2
8-5
+3
10
3
Sheriff Tiraspol
6
2
1
3
7-11
-4
7
4
Sjachtar Donetsk
6
0
2
4
2-12
-10
2
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.