RB Salzburg hoopt duidelijk op Feyenoord bij de loting

Reacties

Als het aan RB Salzburg ligt, wordt de club donderdagavond tijdens de Champions League-loting gekoppeld aan Feyenoord. De Oostenrijkse topclub plaatste een video op TikTok, waarin het de draak stak met de Rotterdammers.

RB Salzburg hoopt duidelijk op Feyenoord bij de loting
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Net als ieder jaar is ook deze CL-editie pot 1 weer gevuld met de giganten van Europa. Daardoor kan Salzburg, zelf ingedeeld in pot 3, worden gekoppeld aan Manchester City, Sevilla, Barcelona, Bayern München, Napoli, Paris Saint-Germain, Benfica of Feyenoord. De Oostenrijkers hebben een duidelijke voorkeur.

Het mediateam van Salzburg heeft op TikTok een video geplaatst met een meme over de clubs in pot 1. Daarop is een meisje te zien dat huilend naar de teams in pot 1 kijkt. Op het moment dat Feyenoord in beeld verschijnt, moet ze even lachen. Een duidelijke hint, of gewoon een dolletje met de Rotterdammers?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Feyenoord is het laagst geklasseerde team uit pot 1. Door de kampioensstatus zit het wel in de beste pot, terwijl ploegen als Real Madrid, Internazionale, Borussia Dortmund, Arsenal, Manchester United en Atlético Madrid in pot 2 zitten. De loting vindt donderdagavond om 18.00 uur plaats.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.