Rashford laat Ten Hag juichen met schitterend doelpunt tegen City

Reacties

Marcus Rashford heeft het Etihad Stadium zondag binnen tien minuten stil gekregen. De aanvaller van Manchester United deed Manchester City vroeg pijn met een heerlijk schot van afstand. 

Rashford laat Ten Hag juichen met schitterend doelpunt tegen City
© Viaplay
Manchester City
Manchester City
3 - 1
Manchester United
Manchester United

United begon als underdog aan de stadsderby in het blauwe deel van Manchester, maar opende al in de achtste minuut de score. De aanval begon bij Andre Onana, die met een verre uittrap Bruno Fernandes vond. Omdat Nathan Aké bleef hangen, was er geen sprake van buitenspel voor de Portugese schaduwspits.

Fernandes legde vervolgens terug op Rashford, die kiezelhard uithaalde en via de onderkant van de lat het openingsdoelpunt op zijn naam bracht. Ederson was volstrekt kansloos op de inzet van de United-aanvaller (0-1). Voor Rashford was het zijn eerste Premier League-goal sinds 1 februari, toen hij toesloeg in het uitduel met Wolverhampton Wanderers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.