Rangnick bespreekt transferplannen United, Van de Beek hoeft niet te vrezen

Reacties

Ralf Rangnick heeft zich bij zijn presentatie kritisch uitgelaten over het transferbeleid van Manchester United. Daarbij is volgens de Duitser te weinig naar het DNA van de club gekeken.

Rangnick bespreekt transferplannen United, Van de Beek hoeft niet te vrezen
© Pro Shots

Dat gaat onder het bewind van Rangnick niet meer gebeuren, zo verzekerde de nieuwe interim-manager. 'Het is niet ongebruikelijk dat de club na een lange succesvolle periode een nieuw pad moet vinden. De club heeft geen continuïteit gehad met het aantrekken van nieuwe spelers. In de toekomst delen de bestuursleden en ik dezelfde mening.'

Of United in januari al gaat toeslaan op de transfermarkt, laat Rangnick in het midden. 'We hebben nog niet gesproken over nieuwe spelers. Dit is het moment om eerst de huidige selectie goed te leren kennen. Spelers hebben we genoeg. Misschien dat er na kerst een tijd komt om te praten over mogelijke transfers in de winter, maar in mijn ogen is dat niet de juiste periode voor duurzame transfers.'

Van de Beek
Dat zou goed nieuws kunnen betekenen voor Donny van de Beek, die op Old Trafford al de nodige concurrentie heeft. De Nederlander kwam onder de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer nauwelijks aan speelminuten, maar knokte zich onder diens tijdelijke opvolger Michael Carrick terug. Het is niet bekend wat de plannen van Rangnick met de Oranje-international zijn.

Van de Beek kwam donderdag tegen Arsenal vlak voor tijd als invaller binnen de lijnen. De 24-jarige middenvelder is populair onder de United-aanhang en werd andermaal met hartstochtelijk gezang ontvangen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.