Ramos pareert bijtende analyse Piqué over 'slechtste Real Madrid'

Real Madrid-aanvoerder Sergio Ramos heeft na de 2-0 zege op Barcelona in stijl gereageerd op het commentaar van Gerard Piqué.

Piqué was zondag dan als verliezer van het veld gestapt, de verdediger van Barcelona was allerminst onder de indruk van Real Madrid. 'Het Real Madrid van de eerste helft was een van het slechtste dat ik ooit in Santiago Bernabéu ben tegengekomen', zei de routinier na de 2-0 nederlaag in de Spaanse hoofdstad.

Real Madrid-aanvoerder Ramos reageerde met een kwinkslag op de analyse van Piqué. 'Iedereen heeft het recht op zijn mening. Ik teken ervoor om alle Clásico's te winnen na zo'n slechte eerste helft als waarover hij het heeft.'

Volgens Ramos was het geen toeval dat Real Madrid na rust beter uit de verf kwam. 'De benadering was anders. In de eerste helft lieten we de bal aan Barcelona. Na rust besloten we het anders aan te pakken en meer de aanval te zoeken. Ze waren niet zo fris en we begonnen kansen te krijgen.'

Ramos liet zich niet verleiden om het Barcelona van zondag als het slechtste Barcelona waar hij ooit tegen speelde te kwalificeren. 'Ze hebben hun eigen stijl. Ik respecteer hun filosofie. Wij hebben een andere stijl, niet beter of slechter maar anders.'