Ramos grapt naar Messi: 'Wie had dat ooit gedacht?'

Reacties

Sergio Ramos kijkt uit naar het samenspelen met Lionel Messi bij Paris Saint-Germain. De voormalige captain van Real Madrid heeft de ex-ster van Barcelona welkom geheten in Parijs.

Ramos grapt naar Messi: 'Wie had dat ooit gedacht?'
© Pro Shots

Ramos toont humor in zijn bericht op Instagram. Hij deelt een foto van shirts uit de fanshop, met tricots van de Spanjaard en de Argentijn die naast elkaar staan uitgestald. 'Wie had dat ooit gedacht, Lionel Messi?', schrijft Ramos.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De 35-jarige verdediger trof Messi vaak als tegenstander en in die ontmoetingen sloegen de stoppen nog weleens door bij Ramos. Hij kreeg in totaal vijf keer rood in confrontaties met Barcelona en werd in die duels negentien keer bestraft met geel. Vaak was Messi het slachtoffer van de overtredingen.

Het duurt overigens nog een tijd voordat Ramos met Messi op het veld staat. De verdediger kampt met een spierblessure en volgens Le Parisien is het niet uitgesloten dat Ramos nog een aantal weken of zelfs maanden moet toekijken. Er wordt gevreesd dat hij pas in oktober kan debuteren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.