Paris Saint-Germain presenteert Messi: zijn eerste quotes als PSG-ster

Reacties

Lionel Messi heeft een tweejarig contract getekend bij Paris Saint-Germain, met een optie voor nog een jaar. Dat heeft de Franse topclub dinsdagavond bevestigd.

Paris Saint-Germain presenteert Messi: zijn eerste quotes als PSG-ster
© Pro Shots

Eerder deze dinsdag maakte PSG met speciale video's al bekend dat Messi de club zou gaan versterken. De 34-jarige aanvaller was in Parijs voor de medische keuring en werd daar begroet door duizenden uitzinnige fans. Ook dook hij al op in het Parc des Princes, waar foto's werden gemaakt met Messi in PSG-tenue. De dribbelaar die transfervrij overkomt van Barcelona gaat rugnummer 30 dragen.

In het bericht waarin PSG de komst van Messi bevestigt, zegt de aanwinst: 'Ik kan niet wachten om aan het nieuwe hoofdstuk van mijn carrière te beginnen hier in Parijs. De visie van de club past perfect bij mijn ambities. Ik weet hoe getalenteerd de spelers en technische staf zijn. Ik ben vastberaden om met de groep aan iets moois te bouwen, voor de club en voor de fans. Ik kan niet wachten om in het Parc des Princes te gaan spelen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.