Rake klappen voor Forest-speler: politie slaat veldbestormer in de boeien

Reacties

De verrassende bekerzege van Nottingham Forest op Leicester City werd zondag ontsierd door een agressieve pitch invader. De supporter van de bezoekers, die het veld bestormde na het derde Forest-doelpunt en daarbij speler Keinan Davis een rake klap uitdeelde, is meteen in de boeien geslagen.

Rake klappen voor Forest-speler: politie slaat veldbestormer in de boeien
© Twitter ESPN FC
Nottingham Forest
Nottingham Forest
4 - 1
Leicester City
Leicester City

Na het doelpunt van Joe Worrall sprintte de man het veld op om de juichende spelers van Forest aan te vallen. Op beelden is te zien dat Davis wordt geraakt door de raddraaier, die snel kon worden gearresteerd. 'Het onderzoek bevindt zich nog in een vroeg stadium en is nog steeds gaande', liet hoofdinspecteur Neil Williams van de politie van Notthinghamshire na afloop weten aan de BBC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In een officieel statement heeft Leicester City zich inmiddels verontschuldigd voor de wanordelijkheden op de City Ground. 'De club is geschokt door dergelijk gedrag en biedt haar excuses aan aan Nottingham Forest en de spelers wiens veiligheid in gevaar is gebracht. We juichen de snelle reactie van de stewards bij het arresteren van de persoon toe. Deze man zal voor de rest van zijn leven worden uitgesloten van alle wedstrijden van Leicester City, zowel thuis als uit.'

Doek gevallen
Na het incident werd de wedstrijd weer hervat. Forest zou uiteindelijk met 4-1 winnen en zo doorstoten naar de vijfde ronde van het toernooi om de FA Cup. Voor titelhouder Leicester City is het doek gevallen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.