Raiola werkt aan transfer Pogba: 'Iedereen weet dat hij weg wil'

Reacties

Mino Raiola is druk bezig om Paul Pogba deze zomer naar een andere club te brengen. Dat zegt de zaakwaarnemer van de wereldkampioen in gesprek met The Times. 'Iedereen bij Manchester United weet dat Paul wil vertrekken. We zitten nu in dat proces', maakt Raiola duidelijk.

Raiola werkt aan transfer Pogba: 'Iedereen weet dat hij weg wil'

De 26-jarige Pogba keerde drie jaar geleden terug van Juventus naar Manchester United en is met een transfersom van 105 miljoen euro nog altijd de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van de Engelse recordkampioen. De middenvelder heeft het echter wel weer gezien op Old Trafford en hoopt in deze transferperiode een mooie transfer te kunnen maken.

Pogba gaf dat vorige maand zelf al aan in gesprek met Reuters. 'Na het afgelopen seizoen en alles wat er tijdens dat seizoen is gebeurd, denk ik dat dit wel een goed moment kan zijn om ergens anders aan een nieuwe uitdaging te beginnen', zei hij toen. 'Ik heb mijn beste jaar voor Manchester United achter de rug en geef eerlijk toe dat ik wel serieus nadenk over het aangaan van een nieuwe uitdaging bij een nieuwe club.'

In de wandelgangen wordt Pogba in verband gebracht met Juventus en Real Madrid. De voorkeur van de speler zou bij laatstgenoemde club liggen, maar dat kon Raiola niet bevestigen. Wél kon hij bevestigen dat hij hard aan het werk is voor zijn cliënt. 'Iedereen bij United, van de manager tot de eigenaar, weet wat de wens van Paul is. Hij wil verder kijken. Iedereen weet hoe Paul erover denkt', aldus Raiola.

Voorbereiding
United is deze week begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar Pogba heeft zijn gezicht nog niet laten zien. Dat heeft niets met zijn transferwens te maken: manager Ole Gunnar Solskjaer gaf de middenvelder na een slopend seizoen wat langer de tijd om de batterij weer op te laden. United begint na het weekend aan de trainingstour door Australië, Singapore en China en Solskjaer rekent erop dat Pogba gewoon zal aansluiten bij de groep.

De eerste oefenwedstrijd van United is volgende week zaterdag, in Australië tegen Perth Glory. Raiola wilde niet aangeven of zijn cliënt van plan is om in deze wedstrijd mee te spelen: 'Daar kan ik niets over zeggen. Ik leef van dag tot dag', sprak de zaakwaarnemer geheimzinnig.

Pogba heeft bij United een contract dat nog twee jaar doorloopt, tot de zomer van 2021. Volgens de Engelse tabloids wil United pas bij een bod van ongeveer 167 miljoen euro nadenken over een vertrek van de middenvelder.

'Van de Beek is de goedkopere Pogba, Real Madrid mist zo'n type'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.