Transferwens Pogba bezorgt Manchester United kopzorgen

Reacties

Paul Pogba staat open voor een vertrek bij Manchester United. De middenvelder wordt al maanden in verband gebracht met Real Madrid en zijn oude club Juventus en geeft nu in gesprek met persbureau Reuters toe open te staan voor een nieuwe uitdaging.

Transferwens Pogba bezorgt Manchester United kopzorgen

De 26-jarige Pogba heeft het na drie seizoenen wel gezien bij Manchester United, dat de aansluiting met de Europese top kwijt lijkt te zijn. 'Er is heel veel over mij gezegd en geschreven en ik heb ook veel nagedacht over mijn toekomst. Ik heb drie fantastische jaren gehad in Manchester en heb het volgens mij ook best goed gedaan, al heb ik ook mindere periodes gehad.'

'Na het afgelopen seizoen en alles wat er tijdens dat seizoen is gebeurd, denk ik dat dit wel een goed moment kan zijn om ergens anders aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Ik heb mijn beste jaar voor Manchester United achter de rug en geef eerlijk toe dat ik wel serieus nadenk over het aangaan van een nieuwe uitdaging bij een nieuwe club', aldus Pogba.

De uitlatingen zullen voor Juventus en Real Madrid als muziek in de oren klinken. Beide Europese topclubs willen zich dolgraag versterken met Pogba, die zelf meerdere malen heeft uitgesproken Turijn te missen en Real Madrid als een droomclub te zien. Manchester United zal heel wat minder gelukkig zijn, want zij voorzagen juist een sleutelrol voor Pogba de komende jaren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.