Raiola: 'Ajax laat echt zien dat ze Brobbey terug willen hebben'

Reacties

Ajax maakt serieus werk van de terugkeer van Brian Brobbey. Mino Raiola, zaakwaarnemer van de spits van RB Leipzig, laat weten dat er gesprekken over een winterse transfer gevoerd worden.

Raiola: 'Ajax laat echt zien dat ze Brobbey terug willen hebben'

Brobbey maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Leipzig, nadat hij had geweigerd om zijn aflopende contract in Amsterdam te verlengen, maar komt bij zijn nieuwe club nauwelijks in actie. Het was al even bekend dat Ajax dacht aan een nieuwe samenwerking met de geboren Amsterdammer en in een interview met NRC Handelsblad stelde Raiola dat zijn cliënt het beste zou kunnen terugkeren naar Ajax.

Zondagavond werd Raiola geïnterviewd door Studio Voetbal en kwam uiteraard ook Brobbey ter sprake. Raiola verklapte nu dat Ajax daadwerkelijk tot actie is overgegaan. 'Er zijn gesprekken met Ajax en Ajax laat echt zien dat ze hem terug willen hebben', zei de zaakwaarnemer. 'Als Ajax hem nu terughaalt, dan is het omdat ze echt denken dat ze hem gaan gebruiken. Het gevoel is op dit moment goed en we proberen er met de clubs uit te komen.'

Raiola herhaalde dat hij hoopt op een terugkeer van Brobbey naar Ajax. 'Ik denk dat het goed zou zijn, want je moet op deze leeftijd zoveel mogelijk speelminuten maken. Op dit moment is Leipzig een beetje de weg kwijt', aldus de belangenbehartiger. Brobbey mocht bij zijn nieuwe club pas bij één competitiewedstrijd in de basis beginnen; toen werd hij al voor rust naar de kant gehaald.

Mazraoui
Raiola is ook de zaakwaarnemer van Noussair Mazraoui, die over een aflopend contract bij Ajax beschikt. De Amsterdammers willen deze verbintenis graag verlengen. 'Niks is uitgesloten, maar het is moeilijk', zei Raiola. Waarom het moeilijk is? 'Er zijn verschillen in mening over de financiële status.' Volgens de zaakwaarnemer zal Mazraoui wel gewoon het seizoen afmaken bij Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.