Ten Hag: 'Zo stokt de ontwikkeling van Brobbey'

Reacties

Ajax-coach Erik ten Hag ziet met lede ogen de situatie van Brian Brobbey aan. Volgens de coach van de Amsterdammers heeft de transfer naar RB Leipzig nog niet gezorgd voor een volgende stap in zijn ontwikkeling.

Ten Hag: 'Zo stokt de ontwikkeling van Brobbey'

Op VI PRO gaat Ten Hag uitgebreid in op de situatie van Brobbey, die bovenaan de wensenlijst van de Amsterdammers staat als het gaat om de winterse komst van een extra spits.

Ten Hag heeft contact gehouden met Brobbey, die met negen officiële duels en nauwelijks speelminuten nog weinig aan bod komt bij de Bundesliga-club. 'Het is doodzonde. Als je ziet dat hij zo weinig kansen heeft gehad; het is nog zó'n jonge speler. Als je dan ziet dat hij überhaupt geen kansen heeft gehad. Daarmee stokt ook zijn ontwikkeling.'

Ten Hag liet al herhaaldelijk blijken dat hij Brobbey maar wat graag had behouden voor Ajax. 'Hij had in mijn ogen de concurrentie aan kunnen gaan met Haller.' Ook voor Brobbey zelf was dat misschien wel beter geweest. 'Ik had dat voorzien, hier had hij veel meer gespeeld. Dat was voor zijn ontwikkeling goud geweest.'

Lees op VI PRO het hele verhaal, waarin Ten Hag zich zeer lovend uitlaat over Brobbey.

In onze Pak Schaal Podcast gaat het ook uitgebreid over Brian Brobbey. Beluister hieronder de nieuwste aflevering, waarin het ook over de titelstrijd met Feyenoord en PSV gaat.

Beluister de podcast via Spotify, Apple- of Google Podcasts:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer RB Leipzig
Meer over RB Leipzig
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Brobbey
Meer over Brobbey
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.