Quick Boys-rentree Kuijt mondt uit in teleurstelling

Reacties

De terugkeer van Dirk Kuijt in het shirt van Quick Boys heeft niet het gewenste effect gehad. De 37-jarige oud-international verloor zaterdag van Jong FC Groningen, dat daarmee de titelkansen van de Katwijkse club verkleinde.

Quick Boys-rentree Kuijt mondt uit in teleurstelling

Quick Boys deed een beroep op Kuijt in de hoop de kansen op promotie naar de Tweede Divisie in leven te houden. Door het wegsturen van Yordi Teijsse zat trainer Gert Aandewiel verlegen om een spits. Hij vond gehoor bij zijn assistent Kuijt. Maar die kon bij zijn rentree niet voorkomen dat de Katwijkse club puntenverlies leed. Jong Groningen was op Nieuw Zuid met 0-2 te sterk. Michael Breij was met twee goals de gevierde man bij de gasten.

Kuijt, die dit seizoen trainde bij Quick Boys, speelde de hele wedstrijd. Voor de aanvaller was het zijn eerste optreden op de amateurvelden sinds hij op 16 mei 1998 tegen FC Lisse zijn laatste duel speelde voor de Katwijkers. Hij vertrok naar FC Utrecht, waar zijn profcarrière begon. Het werd zaterdag een rentree zonder glans voor Kuijt. Spakenburg kan de voorsprong op nummer twee Quick Boys vergroten tot acht punten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.