Kuijt maakt rentree bij Quick Boys

Reacties

Elf maanden na zijn heldenoptreden in de kampioenswedstrijd van Feyenoord keert Dirk Kuijt terug op de Nederlandse velden. De 37-jarige Katwijker maakt het seizoen af bij zijn jeugdliefde Quick Boys in de Derde Divisie.

Kuijt maakt rentree bij Quick Boys

Kuijt trainde sinds zijn gedroomde afscheid als prof al enige tijd mee bij de amateurclub uit zijn geboorteplaats Katwijk, waar hij ook assistent-trainer is van hoofdcoach Gert Aandewiel. Nu gaat de oud-international ook minuten maken.

Door de disciplinaire schorsing van Yordi Teijsse heeft Quick Boys een spitsenprobleem, terwijl er tijdens het slot van het seizoen nog veel op het spel staat. De Katwijkers willen promoveren naar de Tweede Divisie, via het kampioenschap of de derde periodetitel.

En dus kan Kuijt een jaar na zijn heroïsche hattrick tegen Heracles Almelo opnieuw een cruciale rol spelen, zij het op een lager niveau. Onlangs toonde de voormalig aanvaller zijn kwaliteiten nog in een duel tussen legendes van Liverpool en Bayern München.

Dat zal op 27 mei nogmaals gebeuren als Kuijt nog één keer aantreedt in De Kuip voor de afscheidswedstrijd die Feyenoord hem onlangs aanbood. Eerder deze week werd ook bekend dat hij vanaf komend seizoen terugkeert in Rotterdam als jeugdtrainer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.