Pulisic heeft drie aanbiedingen liggen: 'Wil vooral plezier hervinden'

Reacties

Christian Pulisic heeft over interesse niets te klagen, maar wil vooral een weloverwogen keuze maken. De aanvaller heeft een moeizaam jaar achter de rug bij Chelsea en hoopt het plezier snel weer terug te vinden.

Pulisic heeft drie aanbiedingen liggen: 'Wil vooral plezier hervinden'
© Pro Shots

Afgelopen twee transferwindows trok eigenaar Todd Boehly flink de portemonnee om een scala aan nieuwe spelers naar Londen te halen. Mede daardoor kwam Pulisic, zelf ooit voor ruim zestig miljoen euro opgepikt bij Borussia Dortmund, op het tweede plan terecht. Dit seizoen stond hij slechts acht Premier League-wedstrijden in de basis.

Diverse clubs willen de Amerikaan uit zijn lijden verlossen. Volgens Italiaanse media willen AC Milan en Juventus hem dolgraag overnemen, terwijl L'Équipe daar onlangs de interesse van Olympique Lyon aan toevoegde. 'Het is absoluut een tijd waarin ik moet uitzoeken wat het beste is voor mijn toekomst', vertelde Pulisic aan ESPN over de keuze die hij deze zomer moet maken.

'Ik moet vooral ergens zijn waar ik kan spelen, het vertrouwen terugkrijg en waar ik me goed kan voelen bij wat ik doe. Dat spelplezier zou ik ook graag op clubniveau weer terugvinden.' Pulisic heeft nog een contract tot medio 2024 bij Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.