'Bayern ruikt kansen door getreuzel rondom Mount'

Reacties

De toekomst van Mason Mount zou weleens in het buitenland kunnen liggen. De middenvelder van Chelsea staat in warme belangstelling van Bayern München en dan vooral trainer Thomas Tuchel.

'Bayern ruikt kansen door getreuzel rondom Mount'
© Pro Shots

Dat weet The Guardian. Mount, nog een jaar onder contract op Stamford Bridge, is gewild door Manchester United, dat al drie keer op hem zou hebben geboden. Drie keer zonder succes, echter. Nu zou Bayern een kans willen wagen, en de Londenaren zouden misschien geneigd zijn om een lager bod te aanvaarden van een buitenlandse club. Ook Chelsea's handen zijn ietwat gebonden: de voormalig Vitessenaar heeft dus nog maar een contract tot volgende zomer en zou dan gratis kunnen vertrekken.

Het laatste bod van Man Utd, zo'n 65 miljoen euro, werd van de hand gewezen, Chelsea zou iets meer dan zeventig miljoen vervangen. De club speelt hoog spel, want Mount zou intern al hebben aangegeven geen nieuw contract te gaan ondertekenen. Mount werkte goed samen met Tuchel bij Chelsea, en de kampioenstrainer van Bayern zou zijn ex-pupil erg graag de Noordzee zien oversteken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.