Christopher Nkunku: het beoogde kopstuk van de Chelsea-renovatie

ADVERTORIAL – De transfermarkt heeft zijn deuren nog niet al te lang geopend maar de voetbalhemel is al getuige geweest van het nodige transfervuurwerk. Eén van deze vuurpijlen is Christopher Nkunku. De aanvaller van RB Leipzig heeft zijn langverwachte overgang afgerond en moet één van de steunpilaren in het nieuwe Chelsea gaan worden. Speel mee bij JACKS.NL!

Christopher Nkunku: het beoogde kopstuk van de Chelsea-renovatie
© Pro Shots

Dat Nkunku speler van Chelsea zou worden stond al lange tijd in de sterren geschreven. The Blues bereikten afgelopen winter al een akkoord met de Fransman, die met Leipzig al sinds 2019 furore maakt in de Bundesliga. Chelsea onderschrijft zijn potentieel en heeft de steenrijke clubeigenaar Todd Boehly zo ver gekregen om zestig miljoen euro af te tikken.

Met de koopgeschiedenis van Chelsea in het achterhoofd wil het miljoenenbedrag voor Nkunku op het eerste oog misschien niet zo veel zeggen, maar dat ze in Londen aan het renoveren zijn staat vast. Afgelopen jaar wist Chelsea de aanval te versterken met Mykhaylo Mudryk, Noni Madueke en Pierre-Emerick Aubameyang, maar de kans is groot dat laatstgenoemde al elders gaat spelen. Dat geldt sowieso ook voor João Félix die terugkeert naar Atlético Madrid en Mason Mount die dicht bij een overgang is naar Manchester United. Daar houdt het nog niet bij op, want ook Hakim Ziyech en Kai Havertz gaan op zeer korte termijn hun transfer naar respectievelijk Al Nassr en Arsenal afronden.

Als je alles bij elkaar optelt wordt het duidelijk dat Chelsea vrij baan maakt voor Nkunku. Dat is ook niet heel gek wanneer je de statistieken bekijkt die hij bij Leipzig bij elkaar wist te voetballen. Met name de afgelopen twee seizoenen was de Franse ballonnenblazer met twintig en zestien goals op dreef in de Bundesliga. Het scorende vermogen van Nkunku is dan ook iets wat ze in Londen goed kunnen gebruiken.

JACKS.NL speelt in op het potentiële toekomstige succes van Nkunku bij Chelsea. De bookmaker heeft een odd van 1.72 gekoppeld aan vijftien of meer goals van Nkunku. Ook kan je een weddenschap spelen van twintig of meer goals van Nkunku. Daar hoort een quotering van 5.00 bij.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's