PSV zoekt opvolger Bruma en gaat vol voor Van Ginkel

Reacties

Het is nog opvallend stil bij PSV. De club zag Jeffrey Bruma naar VfL Wolfsburg vertrekken, maar haalde nog geen enkele vervanger. Volgens technisch manager Marcel Brands zijn de prioriteiten duidelijk.

PSV zoekt opvolger Bruma en gaat vol voor Van Ginkel

De landskampioen wil komend seizoen elke positie dubbel bezet hebben. Daarom heeft niet de aanval maar de defensie én het middenveld prioriteit. 'We zijn aan het kijken naar een centrale verdediger, Jeffrey Bruma is vertrokken', aldus Brands. 'Daar zijn we druk mee bezig.' Of de Belgische verdediger Nicolas Lombaerts nog in beeld is, laat Brands in het midden. 'Laat ik het zo zeggen: er komt een centrale verdediger. Misschien is het wel heel iemand anders. Dat zal je snel horen.'

Op het middenveld heeft PSV momenteel de beschikking over Davy Pröpper, Andrés Guardado, Jorrit Hendrix en Adam Maher. Laatstgenoemde kijkt momenteel uit naar een andere club, maar kan volgens Brands ook gewoon in Eindhoven blijven. 'Maher loopt gewoon door, als daar geen club voor komt is hij volwaardig A-speler.' Wel heeft Brands een andere prioriteit. 'Ik zal mijn uiterste best doen Marco van Ginkel te huren of in ieder geval te halen.'

De middenvelder werd vorig jaar succesvol gehuurd van Chelsea. De middenvelder, die inmiddels weer in training is in Londen, moet afwachten wat de nieuwe manager Antonio Conte met hem van plan is. De Italiaan meldt zich begin volgende week op het trainingsveld.

Voorin zijn de posities met Gastón Pereiro, Luciano Narsingh, Luuk de Jong, Jürgen Locadia, Steven Bergwijn en Florian Jozefzoon in principe dubbel bezet. Pas als één van hen vertrekt, wil Brands een opvolgers presenteren. De speler met de beste papieren om te vertrekken is Narsingh. De aanvaller beschikt nog maar over een eenjarig contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.