PSV ziet na twaalf doelpogingen Fortuna scoren met eerste wapenfeit

Liefst twaalf keer in 45 minuten probeerde PSV het met een schot richting het doel van Fortuna Sittard. Vijf keer lag doelman Ivor Pandur in de weg, terwijl zijn collega aan de overkant het een stuk rustiger had. Walter Benítez werd echter meteen geklopt door het eerste schot van Fortuna.

Fortuna Sittard
2 - 2
PSV
PSV

De thuisclub werd flink teruggedrukt in de eerste helft, met prima kansen voor Anwar El Ghazi en Luuk de Jong. Pandur bleek echter niet te verschalken in de eerste helft.

Richting de rust leek het dan ook doelpuntloos te blijven, maar Fortuna sloeg toe met de eerste poging in de hele wedstrijd. Iñigo Córdoba werkte binnen uit de rebound.

PSV verloor punten in zijn laatste twee duels in de Eredivisie. Voor de WK-break werd er verloren van AZ (0-1), in de eerste wedstrijd na het mondiale eindtoernooi volgde een doelpuntloos gelijkspel tegen Sparta Rotterdam. PSV kan in de top van de Eredivisie profiteren: Ajax en FC Twente speelden zaterdag immers gelijk tegen elkaar.

Volg het resterende deel van Fortuna Sittard - PSV in de VI Live.