PSV verrast met defensieve versterking: Bella-Kotchap naar Eindhoven

Reacties

De defensieve versterking die PSV op de slotdag van de transferperiode haalt, luistert naar de naam Armel Bella-Kotchap. De 21-jarige verdediger komt op huurbasis over van Southampton, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League.

PSV verrast met defensieve versterking: Bella-Kotchap naar Eindhoven
© Pro Shots

De positie centraal achterin stond nog omcirkeld bij technisch directeur Earnest Stewart. Verschillende namen werden daarbij aan PSV gelinkt, onder wie Davinson Sánchez. De verdediger van Tottenham Hotspur werkte in het verleden bij Ajax met Peter Bosz, die nu de scepter zwaait in Eindhoven.

Pas later dook de naam van Bella-Kotchap op. Southampton betaalde een jaar geleden nog zo'n elf miljoen euro voor de in Duitsland geboren verdediger. Voor de Engelse club kwam hij tot 26 optredens. Daarvoor was hij actief bij VfL Bochum. Vorig jaar debuteerde Bella-Kotchap als international van Duitsland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met de tijdelijke komst van Bella-Kotchap lijkt PSV klaar. De Eindhovense club presenteerde eerder op de vrijdag Hirving Lozano, die terugkeert in het Philips Stadion. Ook Noa Lang, Jerdy Schouten, Ricardo Pepi, Malik Tillman en Sergiño Dest zijn sinds deze zomer nieuw bij PSV.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Southampton
Meer over Southampton
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.