PSV zet alles op alles om Bosz en Sánchez te herenigen

Reacties

PSV wil in de laatste uren van de markt toeslaan met het aantrekken van Tottenham Hotspur-verdediger Davinson Sánchez. Er staat al een medische keuring gepland, maar dat wil niet zeggen dat er ook al een deal is.

PSV zet alles op alles om Bosz en Sánchez te herenigen
© Pro Shots

De Eindhovenaren hebben zich deze zomer uitvoerig versterkt met verschillende aanwinsten: onder meer Noa Lang, Ricardo Pepi en Jerdy Schouten verbonden hun toekomst aan de rood-witten. Centraal achterin is er nog geen versterking gearriveerd. Als Sánchez nog naar PSV komt, betekent dat een hereniging met Peter Bosz.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De coach uit Apeldooorn werkte immers met hem in het seizoen 2016/17, toen Ajax de finale van de Europa League haalde. De Colombiaanse stopper ging na één seizoen weg bij Ajax, naar Tottenham Hotspur. Sindsdien speelt Sánchez in Noord-Londen, maar daar mag hij nu vertrekken. PSV wil bij het scheiden van de markt toeslaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.