PSV verhuurt opnieuw Addo en Huntelaar

PSV heeft Eric Addo en Klaas Jan Huntelaar (foto) opnieuw verhuurd. Addo speelt komend seizoen op huurbasis bij Roda JC, Huntelaar komt uit voor AGOVV.

PSV verhuurt opnieuw Addo en Huntelaar

Sinds de winterstop was Addo al verhuurd aan de Limburgse club. Roda-coach Wiljan Vloet was zeer tevreden over het spel van de Ghanees, reden voor de trainer om opnieuw aan te dringen op het lenen van de 24-jarige centrale verdediger.

PSV verhuurde niet alleen Addo, de Eindhovense club heeft ook een nieuw contract ondertekend met de speler. De Ghanees, die al tot 2004 zou uitkomen voor de landskampioen, zette een handtekening onder een verbintenis, die hem drie jaar langer aan de Eindhovense club bindt: tot de zomer van 2007.

De contractverlenging is opmerkelijk, aangezien Addo sinds zijn komst in de zomer van 1999 weinig in actie kwam voor PSV. Gehinderd door blessures, maar ook geregeld gepasseerd, speelde hij in slechts 24 competitieduels mee.

Klaas Jan Huntelaar speelt komend seizoen als huurling bij AGOVV, dat debuteert in het betaalde voetbal. De negentienjarige aanvaller is de derde PSV'er die volgend jaar bij de Eerstedivisionist speelt. Eerder leende de Eindhovense club al Koen Garritsen en Paul Verhaegh uit aan de Apeldoornse club.

Net als Addo was Huntelaar het afgelopen seizoen ook verhuurd. Hij kwam terecht bij De Graafschap, maar zijn verblijf daar was weinig succesvol. Toenmalig coach Peter Bosz maakte weinig gebruik van de jeugdinternational, die in negen duels geen enkele keer tot scoren kwam.

Als PSV'er debuteerde Huntelaar op 23 november 2002 in de uitwedstrijd tegen RBC Roosendaal, toen hij als invaller van Mateja Kezman het laatste kwartier mocht volmaken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen