PSV treft angstgegner: win 6 keer je inleg met een zege van AZ

ADVERTORIAL – PSV hoopt de druk op Ajax vandaag te verhogen, maar moet dan vanavond wel eerst zelf afrekenen met een angstgegner. Kan AZ het elftal van de vertrekkende Roger Schmidt opnieuw verrassen? Bekijk de speciale acties en speel mee bij Jack's!

PSV treft angstgegner: win 6 keer je inleg met een zege van AZ
© Imago

De onderlinge balans vanaf 2019 is sterk in het voordeel van de Alkmaarders. De subtopper won liefst vier van zijn laatste vijf wedstrijden tegen PSV. Vorig seizoen werd nog met 1-3 gewonnen in Eindhoven, dankzij twee goals van de vertrokken Teun Koopmeiners en een treffer van de eveneens getransfereerde Calvin Stengs. Vanwege die positieve balans van AZ in de meest recente ontmoetingen hebben we de quotering voor een uitoverwinning speciaal laten verhogen. Inzetten op een zege van de nummer vijf van de Eredivisie kan je maar liefst 6.00 keer de inleg opleveren.

Ondanks dat er twee weken geleden in de rechtstreekse clash verloren werd van Ajax, is er bij PSV nog volop titelhoop. Met een achterstand van slechts twee punten op de koploper is daar reden genoeg voor. Deze week werd bekend dat Schmidt de club na dit seizoen verlaat, hij zal erop gebrand zijn met een grote prijs te vertrekken. De odd voor een overwinning van PSV is 1.60.

Een interessante vraag: welke spelers gaan deze topper vanuit PSV-perspectief kleur geven? De ogen zijn gericht op Cody Gakpo en Joey Veerman, de steraanvaller en de winteraanwinst. Met Specials kun jij profiteren als de twee direct betrokken zijn bij goals. De odd voor een goal van Gakpo is verhoogd naar 3.00. De 22-jarige aanvaller die wordt gevolgd door onder meer Liverpool en Manchester City scoorde vier keer in zijn laatste zeven Eredivisie-optredens. Een belangrijker aangever voor Gakpo is Veerman, die dit seizoen in de topvijf staat als het gaat om het creëren van kansen. De 23-jarige spelmaker staat dit jaar bovendien al op zeven assists in de competitie. De odd voor een assist van Veerman tegen AZ heeft een boost gekregen en is nu 3.50.

Aanbiedingen voor PSV - AZ:
- AZ wint: 6.00
- Cody Gakpo scoort: 3.00
- Joey Veerman geeft een assist: 3.50

Speel hier mee met de acties.

Hoop bij PEC Zwolle
Het is ook de dag waarop PEC Zwolle zijn opmars hoopt te vervolgen. De hekkensluiter heeft twee keer op rij gewonnen, waardoor het nummer zeventien Fortuna Sittard en nummer zestien Sparta Rotterdam scherp in het vizier heeft gekregen. Voorafgaand aan de overwinning van PEC op Willem II en SC Heerenveen lieten we de odds voor zeges twee keer verhogen. Daar gaan we door het succes van de ploeg van de nieuwe trainer Dick Schreuder gewoon mee door. De notering voor een zege van PEC is nu flink verhoogd naar 2.50.

Geniet van de voetbaldag en geef het volgen van wedstrijden een extra lading spanning door mee te spelen. Jack's biedt nieuwe spelers een free bet tot 50 euro aan.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's