PSV-tegenstander Arsenal schrijft Timber niet in voor Champions League

Reacties

Jurriën Timber zal moeten wachten op zijn Champions League-debuut voor Arsenal. De centrale verdediger, deze zomer overgekomen van Ajax, raakte aan het begin van het seizoen zwaar geblesseerd en is daardoor niet op de Champions League-lijst gezet door The Gunners. Arsenal is dit seizoen (weer) tegenstander van PSV.

PSV-tegenstander Arsenal schrijft Timber niet in voor Champions League
© Pro Shots

Arsenal publiceerde maandagavond de A-lijst van de Champions League, waar 25 spelers op mogen staan. Aanwinsten Declan Rice, Kai Havertz en David Raya gaan mee Europa in, Timber is de enige aankoop die ontbreekt op de lijst. Hij kan na de winterstop alsnog worden toegevoegd aan de spelerslijst.

Met Oleksandr Zinchenko, Martin Ødegaard en Reiss Nelson bevat de A-lijst van Arsenal drie spelers met een verleden in de Eredivisie. De formatie uit Londen begint het Champions League-avontuur met een thuiswedstrijd tegen PSV, de groepsfase wordt door Arsenal afgesloten in Eindhoven. RC Lens en Sevilla zijn de andere twee teams in Groep B.

De A-lijst van Arsenal

Keepers: Aaron Ramsdale, David Raya, James Hillson
Verdedigers: Cédric Soares, Lino Sousa, Takehiro Tomiyasu, Oleksandr Zinchenko, Ben White, Gabriel, Jakub Kiwior, William Saliba
Middenvelders: Mohamed Elneny, Jorginho, Thomas Partey, Declan Rice, Martin Odegaard, Kai Havertz, Fábio Vieira, Emile Smith Rowe
Aanvallers: Leandro Trossard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Reiss Nelson, Eddie Nketiah, Gabriel Jesus

Arsenal
Arsenal
4 - 0
PSV
PSV
PSV
PSV
1 - 1
Arsenal
Arsenal
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.