PSV-talent Gudmundsson uit onvrede over keuzes Cocu

Reacties

Albert Gudmundsson blinkt al het hele seizoen uit bij Jong PSV, maar krijgt maar geen kans in het eerste. Om die reden heeft de IJslander op Twitter uitgehaald naar trainer Phillip Cocu.

PSV-talent Gudmundsson uit onvrede over keuzes Cocu

Gudmundsson retweette een tweet waarin stond dat Ajax met het jongste elftal ooit aantrad tegen Willem II. De aanvaller voegde daar '...' aan toe, doelend op de totaal andere situatie bij PSV, waar dit seizoen alleen Sam Lammers en Ramon Pascal Lundqvist vanuit de jeugd debuteerden in het eerste.

De negentienjarige Gudmundsson, die reeds debuteerde in het nationale elftal van IJsland, was dit seizoen goed voor achttien doelpunten in de Jupiler League. Dat leverde hem echter nog geen speelminuten in het eerste elftal op. Voor de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen PEC Zwolle, haalde Cocu Gudmundsson wel bij de selectie. Tot een invalbeurt kwam het echter niet.

'Ik wil de wedstrijd winnen. Daar gaat het om als je bij PSV speelt, het is hier geen speeltuin', was Cocu na afloop duidelijk toen hem gevraagd werd waarom hij de jonge PSV-talenten niet inzette tegen PEC Zwolle. PSV nam Gudmundsson in de zomer van 2015 over van SC Heerenveen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.