PSV-spits Lammers baalt enorm: 'Sta maanden aan de kant'

Reacties

PSV kan voorlopig geen beroep doen op Sam Lammers. De spits is inmiddels geopereerd aan zijn knie en heeft maanden nodig om weer fit te worden.

PSV-spits Lammers baalt enorm: 'Sta maanden aan de kant'

De 22-jarige Lammers raakte afgelopen zaterdag geblesseerd tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Al snel bleek het te gaan om een serieuze knieblessure, die alleen operatief te verhelpen was. PSV doet vanwege de nieuwe wetgeving geen uitspraken over de precieze herstelduur en laat ook niet weten waar Lammers exact aan geopereerd is.

'De operatie is goed verlopen, maar ik sta helaas de komende maanden aan de kant', reageert Lammers op de clubwebsite van PSV. 'Ik baal er ontzettend van, want ik was er klaar voor om met PSV om de prijzen te gaan spelen. Ik blijf nu een paar dagen in het ziekenhuis om te herstellen van de ingreep en dan gaat de focus op de revalidatie. Ik ben er zeker van dat ik er sterker uit ga komen. Dit hoort ook bij het leven van een topsporter, het is niet anders.'

PSV verhuurde Lammers vorig seizoen aan SC Heerenveen, waar hij uitgroeide tot smaakmaker en topscorer. In de voorbereiding maakte de spits ook in het shirt van de Eindhovenaren een prima indruk, maar zijn ontwikkeling wordt nu een halt toegeroepen.

'Onzichtbare Lozano toonde zich in Basel geen teamspeler'
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.