PSV slaat slag en kan ook volgend seizoen beroep doen op Van Aanholt

Reacties

Patrick van Aanholt speelt ook volgend seizoen in het shirt van PSV. De Eindhovense club huurt de 32-jarige linksback nog een jaar van Galatasaray. Van Aanholt is sinds zijn komst in de winterstop een belangrijke kracht gebleken voor PSV.

PSV slaat slag en kan ook volgend seizoen beroep doen op Van Aanholt
© Pro Shots

Van Aanholt, die in het verleden ook speelde bij onder meer Chelsea en Vitesse, miste nog geen wedstrijd sinds hij eind januari door PSV op huurbasis werd vastgelegd. 'Het voelt alsof ik hier al het hele seizoen speel. Ik heb mijn draai erg snel gevonden en ben blij dat ik ook komend seizoen voor PSV in actie kom', vertelt Van Aanholt op de clubwebsite van PSV.

Van Aanholt speelde in de jeugdopleiding van PSV en stapte in 2009 al over naar Chelsea. Nu is hij dus alsnog belangrijk voor de Eindhovenaren. 'Patrick is een vleugelverdediger zoals we die bij PSV graag zien: hij biedt aanvallende impulsen, maar heeft ook defensieve kwaliteiten. Daarnaast voegt hij een stukje ervaring aan de selectie toe. Om die redenen wilde we graag langer met hem door', besluit directeur voetbalzaken Earnest Stewart.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer P. van Aanholt
Meer over P. van Aanholt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.