PSV richt vizier op De Ketelaere

Reacties

PSV maakt werk van de komst van Charles De Ketelaere. Gesprekken om de aanvallende middenvelder over te nemen van AC Milan zijn gaande. Een huurdeal ligt dan voor de hand.

PSV richt vizier op De Ketelaere
© Pro Shots

De Ketelaere heeft een teleurstellend seizoen bij Milan achter de rug. De 22-jarige Belg werd vorig jaar voor ruim 35 miljoen euro overgenomen van Club Brugge. Het was de grootste uitgaande transfer ooit in het Belgische voetbal. De twaalfvoudig Belgisch international kon in zijn debuutseizoen in Italië zijn stempel niet drukken op het spel van Milan. In Eindhoven lonkt de kans om weer belangrijk te worden.

De Ketelaere is veelzijdig en kan op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten, maar ook als nummer 10. Daar zoekt PSV een kwaliteitsimpuls na het vertrek van Xavi Simons naar Paris Saint-Germain. Zondagochtend werd bekend dat de twintigjarige Oranje-international voor een terugkeer naar Parijs heeft gekozen.

De Ketelaere speelde in Brugge succesvol samen met Noa Lang. De linksbuiten is de grootste aankoop tot nu toe van PSV in deze transferperiode.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.