PSV neemt maatregelen tegen schuldbewuste Pieters

Erik Pieters wordt door PSV bestraft voor zijn emotionele reactie op zijn rode kaart in het duel met PEC Zwolle vrijdag, dat de Brabantse ploeg verrassend met 1-3 verloor. De linksback meldt zich maandag in Eindhoven om zijn excuses aan te bieden.

PSV neemt maatregelen tegen schuldbewuste Pieters

Trainer Dick Advocaat heeft de actie al afgekeurd. Maar voor Pieters blijft het niet bij een openlijke reprimande. PSV neemt ook maatregelen tegen de verdediger zonder die openbaar te maken. De back gaat zich maandag ook verontschuldigen voor zijn emotionele uitbarsting.

Pieters ging vrijdag door het lint na een rode kaart die een voortijdig einde maakte aan zijn Eredivisie-rentree tegen PEC Zwolle. De frustratie werd gebotvierd op een ruit in de catacomben van het Philips Stadion. De linksback verwondde daarbij zijn onderarm en moest naar het ziekenhuis voor een operatie.

Tijdens de ingreep werd schade in de onderarm geconstateerd. Vooralsnog is nog niet duidelijk hoe lang Pieters daardoor uit de roulatie is. De linksback wacht ook nog een schorsing voor zijn rode kaart.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen