Gevolgen domme actie Pieters zijn nog onduidelijk

Het is nog niet precies duidelijk wat Erik Pieters heeft overgehouden aan zijn domme actie in de catacomben van het Philips Stadion. De verdediger verwondde zichzelf bij het inslaan van een ruit.

Gevolgen domme actie Pieters zijn nog onduidelijk

De medische staf van PSV meldt dat de verdediger een wond aan zijn onderarm heeft die operatief gehecht moest worden. Tijdens de ingreep zal de exacte schade duidelijk worden.

Pieters beende woedend het veld af nadat hij na ruim een uur in de wedstrijd tegen PEC Zwolle de rode kaart kreeg (op de foto) voor een pittige overtreding op Zwolle-aanvaller Fred Benson.

Eenmaal aangekomen in de catacomben trapte Pieters eerst hard tegen een deur waarna hij enkele seconden later een flink gat in een raam sloeg. De boze verdediger liet een spoor van bloed op het raam en in de gang achter toen hij de kleedkamer in ging. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Pieters kreeg rood bij een stand van 1-3 in het voordeel van PEC Zwolle. Hij maakte deze wedstrijd na ruim negen maanden blessureleed zijn rentree in de hoofdmacht van PSV. Pieters liep in april vorig jaar een scheurtje in zijn rechtervoet op en miste daardoor het Europees kampioenschap met het Nederlands elftal en de volledige eerste seizoenshelft.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen