PSV met talenten en Boscagli naar Marbella

Reacties

De selectie van PSV is woensdagmiddag vertrokken zonder de WK-gangers van Oranje voor het trainingskamp in voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Olivier Boscagli is er wel bij in het Spaanse Marbella, hij keert terug van zijn maandenlange kruisbandblessure.

PSV met talenten en Boscagli naar Marbella
© Pro Shots

Ruud van Nistelrooij neemt een 31-koppige selectie mee naar Marbella. Oranje-internationals Cody Gakpo, Luuk de Jong en Xavi Simons zijn er dus niet bij. Zij haken op 27 december weer aan bij de selectie.

Boscagli is weer van de partij na acht maanden blessureleed. Een zware kruisbandblessure hield hem sinds de 2-0 zege op RKC Waalwijk in april van dit jaar aan de kant.

Van Nistelrooij kiest er ook voor om vijf jongelingen hun debuut te laten maken op een trainingskamp van het eerste elftal. Het gaat om doelman Tyrick Bodak, verdediger Emmanuel van de Blaak, middenvelders Tim van den Heuvel en Mo Nassoh en aanvaller Jason van Duiven.

PSV verblijft van 14 tot en met 23 december in Spanje. Op 17 december om 17.00 uur treft het Sassuolo in een vriendschappelijke wedstrijd. De Eindhovenaren hervatten de competitie op 7 januari met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam, de ploeg die het drie dagen later ook treft in de KNVB Beker.

De hele selectie:
Benitez, Hoever, Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Van Ginkel, Madueke, Guti, Drommel, Mauro, Boscagli, Til, El Ghazi, Branthwaite, Veerman, Waterman, Bakayoko, Saibari, Mwene, Max, Vertessen, Sávio, Oppegard, Ledezma, Bodak, Fofana, Van de Blaak, Van den Heuvel, Van Duiven, Nassoh.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer O. Boscagli
Meer over O. Boscagli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.