Boscagli helpt Feyenoord in het zadel: Minteh scoort wél na misser Giménez

De topper tussen PSV en Feyenoord is nog niet de wedstrijd van Olivier Boscagli. De Franse verdediger ging in korte tijd twee keer de mist in. De tweede keer resulteerde dat in de gelijkmaker.

PSV
PSV
2 - 2
Feyenoord
Feyenoord

PSV greep zondagmiddag al vroeg de leiding door een fraaie goal van Malik Tillman, maar gaf die voorsprong halverwege de eerste helft weer uit handen door een blunder van Boscagli. In de opbouw liet de 26-jarige linkspoot zich in zijn rug verrassen door Yankuba Minteh, die vervolgens voor de gelijkmaker tekende: 1-1.

Waar Minteh na het cadeautje van Boscagli de rust had om Walter Benítez te omspelen en de bal in het lege doel te schuiven, was Santiago Giménez enkele minuten eerder nog op de Argentijnse doelman gestuit. Ook de Mexicaanse spits kreeg die kans na een misser van Boscagli, die een uittrap van Timon Wellenreuther verkeerd inschatte.