PSV maakt terugkeer recordaankoop Lozano bekend op jubileumgala

Reacties

PSV heeft de rentree van Hirving Lozano tijdens het jubileumgala rond het 110-jarig bestaan wereldkundig gemaakt. De 28-jarige Mexicaan maakt voor naar verluidt vijftien miljoen euro de overstap van Napoli. Lozano is daarmee de duurste aankoop ooit voor de Eindhovense club.

PSV maakt terugkeer recordaankoop Lozano bekend op jubileumgala
© Pro Shots

Lozano heeft een contract tot medio 2028 ondertekend bij PSV, waar hij eerder tussen 2017 en 2019 in dienst was. De 64-voudig Mexicaans international werd één keer kampioen met de Eindhovenaren en scoorde veertig keer in twee seizoenen. Daarnaast was hij goed voor 23 assists in alle competities.

Met Lozano heeft PSV vlak voor de transferdeadline de gewenste aanvallende versterking aangetrokken. De Mexicaan had bij Napoli nog een verbintenis tot medio 2024. Lozano kroonde zich vorig seizoen met de Napolitanen tot kampioen van Italië, maar speelde een bijrol in de kampioensploeg.

In vier seizoenen bij de Italiaanse topclub kwam Lozano tot 155 officiële wedstrijden, waarin hij dertig keer scoorde en zeventien assists gaf. Napoli nam de aanvaller in de zomer van 2019 voor 45 miljoen euro over van PSV. In 2017 maakten de Brabanders voor Lozano zo'n 12,5 miljoen euro over aan het Mexicaanse Pachuca.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.