Napoli strikt de waarschijnlijke opvolger van PSV-doelwit Lozano

Reacties

Napoli heeft de transfer van Jesper Lindstrøm afgerond. Daarmee staat de deur voor een terugkeer van Hirving Lozano naar PSV wagenwijd open.

Napoli strikt de waarschijnlijke opvolger van PSV-doelwit Lozano
© Pro Shots

De 23-jarige Lindstrøm is een speler die op alle posities voorin uit de voeten kan, maar toch vooral een rechtsbuiten is. Daarmee speelt Napoli in op het naderende vertrek van Lozano. PSV en Napoli zijn met elkaar in gesprek over de Mexicaan en witte rook lijkt aanstaande te zijn.

Lindstrøm is door Napoli overgenomen van Eintracht Frankfurt. Hij wordt in eerste instantie gehuurd, maar daar zit een verplichte optie tot koop bij. De Deense aanvaller heeft al getekend tot medio 2028. In totaal betaalt Napoli, volgens de berichten in de Italiaanse media, 25 miljoen euro voor Lindstrøm.

Voor Napoli, dat in het afgelopen seizoen kampioen van Italië werd, is Lindstrøm de tweede nieuwkomer voor wie deze zomer meer dan twintig miljoen euro is afgetikt. Giacomo Raspadori was met een afkoopsom van 26 miljoen euro nog nét iets duurder: hij kwam over van Sassuolo.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.