PSV maakt supporters warm voor terugkeer Champions League in Eindhoven

Reacties

PSV heeft op de officiële kanalen een video verspreid om de supporters warm te maken voor de terugkeer van de Champions League in het Philips Stadion. De Eindhovenaren nemen het om 21.00 uur op tegen Sevilla.

PSV maakt supporters warm voor terugkeer Champions League in Eindhoven
© Screenshot PSV
PSV
PSV
2 - 2
Sevilla
Sevilla

In een klaslokaal wordt de historie van PSV in de Champions League uitgelegd aan een groep kinderen. De docent neemt een duik in het logo van het belangrijkste Europese clubtoernooi en benoemt onder meer dat Eindhoven de kleinste stad ooit is met een Champions League-winnaar. 'PSV is terug waar het hoort', sluit de man af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De ontmoeting met Sevilla is voor PSV het eerste thuisduel in de groepsfase van de Champions League sinds het seizoen 2018/19. Met Barcelona trof de koploper van de Eredivisie toen ook een Spaanse opponent. PSV ging in de eerste wedstrijd op bezoek bij Arsenal hard onderuit en kan een resultaat goed gebruiken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.