PSV lijkt naast De Ketelaere te grijpen

Reacties

PSV lijkt naast Charles De Ketelaere te grijpen. De Belgische vleugelaanvaller blijft volgens verschillende Belgische en Italiaanse media in de Serie A. Atalanta Bergamo zou rond zijn met AC Milan over een huurdeal met optie tot koop.

PSV lijkt naast De Ketelaere te grijpen
© Pro Shots

Atalanta zou zo'n zes miljoen euro betalen aan de Milanezen voor de huur van De Ketelaere, die in de zomer van 2022 overkwam van Club Brugge voor een recordbedrag van 32 miljoen euro. Voor dat geld kreeg AC Milan voorlopig pas één assist terug.

De afgelopen weken werd de kans op speeltijd voor De Ketelaere bij AC Milan steeds kleiner. De club haalde met Christian Pulisic en Samuel Chukwueze concurrenten voor de Belgische dribbelaar in huis, waarna de speculaties rond De Ketelaere begonnen. Naast PSV werden ook ook Real Sociedad, Olympique Marseille en Aston Villa de afgelopen periode aan de Belg gelinkt.

Er zit overigens nog een 'maar' aan de huurdeal van De Ketelaere. Alhoewel Atalanta en Milan akkoord zijn, moet de 22-jarige zelf nog akkoord geven op de transfer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer C. De Ketelaere
Meer over C. De Ketelaere
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.