PSV krijgt te maken met Italiaanse topscheidsrechter

Reacties

PSV krijgt dinsdag in de eerste ontmoeting met Rangers FC, in de play-offronde van de Champions League, te maken met de Italiaanse topscheidsrechter Daniele Orsato. Het is de tweede keer dat hij bij een Europese kraker van de Eindhovenaren de leiding heeft gekregen van de UEFA.

PSV krijgt te maken met Italiaanse topscheidsrechter
© Pro Shots
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers
2 - 2
PSV
PSV

Orsato was in februari 2016 voor het eerst (en tot dusver voor het laatst) de scheidsrechter bij een wedstrijd van PSV. De Eindhovenaren speelden toen in de achtste finale van de Champions League met 0-0 gelijk tegen Atlético Madrid. Een paar weken later werd PSV in de return in Spanje uitgeschakeld na strafschoppen.

In Glasgow krijgt Orsato, die vorig seizoen nog in de halve finale van de Champions League Real Madrid-Manchester City floot en er bij de UEFA erg goed op staat, dinsdag hulp van zijn assistenten Ciro Carbone, Alessandro Giallatini (grensrechters) en Daniele Doveri (vierde official). Massimiliano Irrati en Luca Pairetto zitten achter de VAR-schermen.

AZ en FC Twente
AZ en FC Twente komen donderdag in actie, in de play-offronde van de Conference League. AZ speelt dan tegen Gil Vicente uit Portugal en ontvangt dan Guillermo Cuadra Fernández uit Spanje als scheidsrechter. Twente speelt donderdag uit tegen het Italiaanse Fiorentina en treft in Florence de Poolse scheidsrechter Daniel Stefański.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.