PSV komt in zoektocht naar versterking uit bij ex-huurling Branthwaite

Reacties

PSV hoopt Jarrad Branthwaite terug te kunnen halen naar Eindhoven. De Engelse verdediger speelde vorig seizoen op huurbasis in het Philips Stadion en keerde deze zomer terug bij Everton, waar hij tot medio 2025 onder contract staat.

PSV komt in zoektocht naar versterking uit bij ex-huurling Branthwaite
© Pro Shots

Branthwaite is een belangrijke kandidaat om de defensie van PSV te versterken. De 21-jarige Engelsman was dinsdagavond in Glasgow aanwezig bij het Champions League-duel tussen Rangers FC en PSV. Na die wedstrijd liet trainer Peter Bosz weten dat de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger gaande is.

PSV hoopt Branthwaite definitief over te nemen van Everton, maar heeft daar op dit moment (nog) niet de financiële middelen voor. Bij een vertrek van Ibrahim Sangaré kunnen de Eindhovenaren wel direct in actie komen om de verdediger bij Everton los te weken.

De 1.95 meter lange mandekker kwam dit seizoen nog niet in actie voor Everton, waar hij geen uitzicht heeft op een basisplek. Branthwaite kwam in de vorige jaargang tot 35 officiële optredens voor PSV en scoorde vier keer. De Engelsman was ook basisspeler in de gewonnen bekerfinale tegen Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.