PSV in 'uitverkocht' huis tegen Galatasaray

Reacties

Alle kaarten die beschikbaar waren gesteld voor de wedstrijd PSV – Galatasaray zijn over de (digitale) toonbank gegaan. Dit meldt PSV twee dagen voor het duel. Dit betekent echter niet dat het Philips Stadion straks vol zit.

PSV in 'uitverkocht' huis tegen Galatasaray
© Pro Shots
PSV
PSV
5 - 1
Galatasaray
Galatasaray

Van de 35.000 stoeltjes mogen er straks vanwege de coronaprotocollen 23.500 gevuld worden. Maandag werden de laatste tickets verkocht. Het zal voor het eerst sinds PSV - FC Groningen (24 april, 4.000 toeschouwers) zijn dat er weer fans in het stadion te Eindhoven zitten bij een officiële wedstrijd.

Op maandag werd het schema van PSV richting de groepsfase van de Champions League verder ingevuld. Mocht PSV in de tweede voorronde winnen van Galatasaray, is Celtic of FC Midtjylland de volgende tegenstander. Bij verlies treft het St. Johnstone uit Schotland in het voorportaal van de Europa League.

PSV zal het woensdag zonder Donyell Malen en Denzel Dumfries opnemen tegen Galatasaray. Het duo is bezig met een transfer. Volgende week woensdag wordt de returnwedstrijd in Istanbul afgewerkt. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.