PSV-huurling Romero geeft met knappe kopgoal teken van leven

Reacties

Maximiliano Romero heeft na bijna vier maanden weer eens gescoord voor Vélez Sarsfield. Met een knappe kopgoal tegen Aldosivi opende de door PSV verhuurde spits de score.

PSV-huurling Romero geeft met knappe kopgoal teken van leven
© Pro Shots

PSV nam Romero (boven op archieffoto) ruim twee jaar geleden voor acht tot tien miljoen euro over van Vélez, maar had mede door blessureleed maar weinig plezier van de inmiddels 21-jarige Argentijn. Afgelopen zomer keerde hij op huurbasis terug naar zijn oude club, waarvoor hij pas twee keer scoorde. Zijn laatste doelpunt maakte Romero op 6 oktober, tegen Independiente.

In de nacht van donderdag op vrijdag was het weer eens raak. Bij een voorzet vanaf rechts torende Romero boven zijn bewaker uit en opende hij met een goede kopbal de score (zie video onder). Het was niet voldoende voor drie punten, want Aldosivi kwam in de tweede helft terug tot 1-1.

PSV raakte in deze transferwindow Steven Bergwijn kwijt aan Tottenham Hotspur en weet dat Donyell Malen nog maandenlang in de lappenmand zit. Een vervroegde terugkeer van Romero naar Eindhoven lijkt echter nooit onderwerp van gesprek te zijn geweest. De Argentijn is tot de zomer verhuurd aan Vélez en heeft bij PSV nog een contract dat tot medio 2023 dooloopt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.