PSV hoopt Belgisch international Vranckx los te weken bij VfL Wolfsburg

Reacties

PSV hoopt VfL Wolfsburg-middenvelder Aster Vranckx deze zomer aan de selectie toe te voegen. De tweevoudig Belgisch international heeft ook al gesproken met technisch directeur Earnest Stewart en trainer Peter Bosz.

PSV hoopt Belgisch international Vranckx los te weken bij VfL Wolfsburg

PSV ziet in de twintigjarige Vranckx een welkome versterking voor het middenveld. Erick Gutiérrez nam deze zomer afscheid in Eindhoven en een vertrek van Ibrahim Sangaré is niet uitgesloten. Vranckx heeft bij Wolfsburg nog een contract tot medio 2025.

De Belg werd vorig seizoen door Wolfsburg verhuurd aan AC Milan, waarvoor hij tien officiële wedstrijden in actie kwam. Wolfsburg nam de middenvelder in de zomer van 2021 voor acht miljoen euro over van KV Mechelen, waar hij ook in de jeugdopleiding actief was.

Vranckx debuteerde in juni voor de nationale ploeg in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oostenrijk. Drie dagen later stond hij tegen Estland voor het eerst in de basis bij de Rode Duivels. Tijdens het EK Onder-21 in Roemenië en Georgië was Vranckx aanvoerder van Jong België, dat in de groepsfase Jong Oranje trof.

Sánchez
In de zoektocht naar een nieuwe verdediger toonde PSV al interesse in ex-Ajacied Davinson Sánchez, die bij Tottenham Hotspur geen basisplek heeft. De Eindhovenaren hebben de nodige concurrentie voor een handtekening van de Colombiaan. Onder andere Galatasaray en Spartak Moskou hopen Sánchez binnen te halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.