PSV heeft Branthwaite zo goed als binnen

Reacties

PSV gaat zich snel versterken met Jarrad Branthwaite. Alleen de papierwinkel rond de komst van de twintigjarige verdediger moet nog worden afgerond.

PSV heeft Branthwaite zo goed als binnen
© Pro Shots

De verwachting is dat de 1.95 meter lange Branthwaite op huurbasis overkomt van Everton, de club waar algemeen directeur Marcel Brands vorig seizoen werkte.

Branthwaite beschikt bij Everton nog over een contract tot medio 2025, die verbintenis kan door de Engelsen door een optie ook nog verlengd worden. Everton verhuurde de verdediger vorig seizoen al aan Blackburn Rovers (foto).

PSV verwacht de Engelsman snel aan de selectie toe te voegen. Alleen de vergunningen en de papieren rond een Brexit-overgang moeten nog worden afgehandeld.

In Eindhoven is Branthwaite zeer welkom. PSV zocht immers nog naar een extra centrale verdediger. Olivier Boscagli en André Ramalho kampen met blessures. Jordan Teze en Armando Obispo zijn nu de opties, net als de van een verhuur teruggekeerde Derrick Luckassen.

Branthwaite wordt bij PSV de achtste nieuweling van deze zomer, na Guus Til, Luuk de Jong, Walter Benítez, Boy Waterman, Ki-Jana Hoever, Xavi Simons en de in aantocht zijnde Savinho.

PSV heeft het nieuws inmiddels bevestigd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

J. Branthwaite


Geboortedatum:
27 juni 2002
Leeftijd:
21
Geboorteplaats:
Carlisle
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,95 m
Gewicht:
67 kg
Huidige club:
Everton
Nationaal team:
Engeland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.