PSV gunt Ihattaren het beste: 'Zowel persoonlijk als voor zijn carrière'

Reacties

Na een paar zeer turbulente weken is het hoge woord eruit. Mohamed Ihattaren vertrekt definitief bij PSV, dat de negentienjarige middenvelder uitzwaait met een warme video.

PSV gunt Ihattaren het beste: 'Zowel persoonlijk als voor zijn carrière'
© Pro Shots

'We wensen Mohamed veel succes in Italië en hopen dat deze overstap zowel voor hem persoonlijk als voor zijn carrière goed uitpakt', zegt directeur voetbalzaken John de Jong op de clubsite van de Eindhovenaren over de transfer van Ihattaren naar Juventus. Om ervaring op te doen in de Serie A is de spelmaker overigens direct verhuurd aan competitiegenoot Sampdoria.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Mohamed heeft de afgelopen jaren veel ups en downs gekend', vervolgt De Jong. 'Om verschillende redenen is het hem niet gelukt zijn potentieel waar te maken. Dat is heel jammer, vooral voor Mohamed zelf. We zijn blij voor Mohamed dat hij naar Italië verhuist en hopen dat hij zal slagen.'

Vierjarig contract
Ihattaren heeft bij Juventus zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract. Het is niet bekend wat PSV overhoudt aan de verkoop van de jeugdinternational.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.