PSV bevestigt deal met Juventus: Ihattaren vertrekt naar Serie A

Reacties

Juventus heeft zich verzekerd van de diensten van Mohamed Ihattaren. De negentienjarige middenvelder komt over van PSV en tekent in Turijn een vierjarig contract. Hij wordt direct doorverhuurd aan Sampdoria, om ervaring op te doen in de Serie A.

PSV bevestigt deal met Juventus: Ihattaren vertrekt naar Serie A

PSV gaf Ihattaren maandag de ruimte om zijn transfer naar de Italiaanse grootmacht af te ronden. Hij zal nog even moeten wachten op zijn eerste minuten voor Juventus, want de club heeft hem direct verhuurt aan Sampdoria. De bedoeling is dat Ihattaren in Genua vlieguren gaat maken en zo wordt klaargestoomd voor het echte werk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een vertrek uit Eindhoven was onvermijdelijk geworden voor Ihattaren, die niet door een deur kon met trainer Roger Schmidt. Voor de Duitse oefenmeester was de maat al langere tijd vol. Na het gewonnen thuisduel met FC Groningen liet Schmidt andermaal weten te hopen op een vertrek van zijn pupil, die in zijn ogen het groepsproces verstoorde.

Zand in de motor
Ihattaren brak als zestienjarig toptalent door onder trainer Mark van Bommel. Een rijke carrière gloorde aan de horizon, maar mede vanwege verdrietige familieomstandigheden kwam er zand in de motor. Ihattaren, die uiteindelijk 74 officiële duels speelde voor PSV, hoopt de draad in de Serie A weer op te pakken. Het is niet bekend wat Juventus aan PSV betaalt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.