PSV grijpt mis: Dinamo Kiev verkoopt Tsygankov aan Girona

Reacties

PSV grijpt definitief naast de komst van Viktor Tsygankov. Dinamo Kiev heeft maandagmiddag bevestigd dat de Oekraïense vleugelaanvaller per direct de overstap maakt naar Girona, dat hem vast heeft gelegd tot medio 2027.

PSV grijpt mis: Dinamo Kiev verkoopt Tsygankov aan Girona
© Pro Shots

PSV zag in Tsygankov de opvolger van de aan Liverpool verkochte Cody Gakpo, maar wist op voorhand dat het financieel een lastig verhaal zou worden om de 25-jarige linkspoot in te lijven. Bovendien waren er meer clubs geïnteresseerd in zijn diensten.

Het is Girona dat de strijd om Tsygankov heeft gewonnen, bleek zaterdag al. Dinamo meldt dat de nummer elf van La Liga, die onderdeel van de City Group is, vijf miljoen euro betaalt. Ook is er een doorverkooppercentage van vijftig procent afgesproken.

Tsygankov had een aflopend contract bij Dinamo Kiev, waar hij sinds zijn debuut in het seizoen 2016/17 in totaal 236 officiële duels speelde en 94 keer scoorde. Voor Oekraïne speelde de aanvaller 43 interlands en maakte hij zeven doelpunten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer V. Tsyhankov
Meer over V. Tsyhankov
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.