PSV-doelwit kampt met coronavirus en ontbreekt bij Atlético Mineiro

Reacties

Savinho schitterde donderdag door afwezigheid tijdens de uitwedstrijd van Atlético Mineiro tegen Ceará. De beoogde PSV-nieuweling kampt volgens Globo met het coronavirus en moet zondag ook het thuisduel met Flamengo aan zich voorbij laten gaan.

PSV-doelwit kampt met coronavirus en ontbreekt bij Atlético Mineiro
© Pro Shots
Ceará
Ceará
0 - 0
Atlético Mineiro
Atlético Mineiro

Zonder Savinho bleef Atlético Mineiro op een doelpuntloos gelijkspel steken. De achttienjarige aanvaller staat te boek als een groot talent en verscheen op de radar van de City Group. Manchester City hoopt Savinho over te nemen van de Braziliaanse club en hem vervolgens elders in Europa te stallen. Dat trok de aandacht van PSV. Bovendien zou Savinho wel oren hebben naar een tijdelijke transfer naar de nummer twee van de Eredivisie.

Normaal gesproken sluit Savinho in de loop van volgende week weer aan bij de groepstraining van Atlético Mineiro, dat het volgende week donderdag in de achtste finales van de Copa do Brasil opnieuw opneemt tegen Flamengo. Omdat PSV met de City Group nog op zoek is naar een juiste huurconstructie, lijkt een transfer nog even op zich te laten wachten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.