PSV beloont begeerde Madueke met nieuw contract

Reacties

PSV houdt Noni Madueke voorlopig uit handen van de Europese topclubs. De negentienjarige aanvaller heeft zijn contract verlengd tot de zomer van 2025.

PSV beloont begeerde Madueke met nieuw contract

Daarmee beloont PSV Madueke voor zijn stormachtige ontwikkeling. Gedurende het nog prille seizoen was de jonge Engelsman in negen officiële duels al goed voor zes doelpunten en een assist. 'Ik heb geen moment getwijfeld om langer te blijven', zegt Madueke op de clubsite van de Eindhovenaren. 'Vanaf de eerste dag heb ik me thuis gevoeld bij PSV. We gaan er samen een mooie tijd van maken in Eindhoven, met prachtige voetbalavonden.

Het oude contract van Madueke liep af in 2024. De aanvaller kwam drie jaar geleden over uit de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur en beleefde vorig seizoen zijn definitieve doorbraak in het Philips Stadion. Door zijn sterke spel verscheen Madueke op de radar van verschillende Europese topclubs. 'Er was veel belangstelling van buitenlandse clubs voor Noni', erkent directeur voetbalzaken John de Jong. 'Maar wij wilden Noni graag nog langer verbinden aan PSV en zijn als club heel blij dat hij blijft. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.