PSV beloont Bakayoko met nieuw contract en overweegt vertrek Sambo

Reacties

Johan Bakayoko gaat een nieuw contract tekenen bij PSV. De twintigjarige aanvaller ligt al tot medio 2026 vast en daar verandert niets aan, maar de Eindhovense club kwam wel een sterke verbetering van de arbeidsvoorwaarden overeen.

PSV beloont Bakayoko met nieuw contract en overweegt vertrek Sambo
© Pro Shots

Met de nieuwe verbintenis wordt Bakayoko beloond voor zijn ontwikkeling. De Belg is dit seizoen een belangrijke kracht in het elftal van Peter Bosz. Hij leverde al negen assists en scoorde ook nog drie keer. Bakayoko verlengde zijn contract in februari al tot medio 2026. Nu krijgt hij een extra beloning.

PSV pikte Bakayoko in de zomer van 2019 op uit de jeugdopleiding van Anderlecht. Via verschillende jeugdelftallen en Jong PSV debuteerde de rechtsbuiten vorig jaar onder Roger Schmidt in de hoofdmacht. Tot nu toe kwam hij 57 keer in actie voor PSV.

Sambo
Shurandy Sambo vertrekt in de winter mogelijk bij PSV. De rechtsback werd vorig seizoen nog verhuurd aan Sparta Rotterdam en maakte daar een goede indruk, maar speelt nu nauwelijks bij de Eindhovenaren. PSV overweegt om de verdediger te laten gaan, omdat zijn contract komende zomer afloopt. Op die manier kan de club nog iets aan Sambo overhouden.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer J. Bakayoko
Meer over J. Bakayoko
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.