PSG zwaait Neymar uit: 'Moeilijk om afscheid te nemen'

Reacties

Clubpresident Nasser Al-Khelaïfi van Paris Saint-Germain heeft in een kort statement afscheid genomen van Neymar, die dinsdagavond zijn transfer naar Al-Hilal uit Saoedi-Arabië afrondde.

PSG zwaait Neymar uit: 'Moeilijk om afscheid te nemen'
© Pro Shots

Het was al wat langer bekend dat de toekomst van Neymar niet in Parijs lag, hij was op een zijspoor beland bij PSG en zat bij de start van het seizoen al niet meer bij de selectie. Voor naar verluidt negentig miljoen deed Al-Hilal zaken met PSG, dat hem in 2017 nog voor 222 miljoen had overgenomen van Barcelona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het is altijd moeilijk om afscheid te nemen van een geweldige speler als Neymar, een van de beste spelers ter wereld', aldus Al-Khelaïfi. 'Ik zal nooit de dag vergeten dat hij bij PSG aankwam en ik zal nooit vergeten wat hij de afgelopen zes jaar heeft bijgedragen aan onze club en ons project.' Neymar had samen met Kylian Mbappé en later ook Lionel Messi de Champions League naar Parijs moeten halen, hier slaagden de sterspelers echter niet in.

Toch spreekt Al-Khelaïfi van een succesvolle periode. 'We hebben geweldige momenten gehad en Neymar zal altijd onderdeel zijn van onze clubgeschiedenis. Ik wil Neymar en zijn familie bedanken, we wensen hen het allerbeste voor de toekomst en in zijn volgende avontuur.'

Vorig seizoen schreven we al over het Project PSG.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.